Storycubes – Ett kreativt ”tärningsspel”

Vi kom tidigare i höst i kontakt med ett intressant företag som heter Mindtwister som är ett spelförlag och speldistributör. Anledningen var att företaget använder QR-koder aktivt i deras kommunikation mot konsument. När vi var i kontakt med dem, så hade då ett par spel på gång som inom kort skulle komma ut i handeln och i dagarna så såg jag ett av spelen, Rory’s Story Cubes, i en av Designtorgets butiker.

Målet är att berätta en historia som väver in alla nio bilder som kuberna visar. Endast fantasin sätter gränserna och alla svar är rätt. Räkna med en kreativ, utvecklande, fantastiskt rolig och överraskande stund oavsett om ni spelar med vänner, barn, vuxna eller själv. Story Cubes är ett spel där alla är vinnare.


Mindtwister använder sig av QR-koder på spelets box, men till skillnad från många andra, så länkar inte bara koden mot en hemsida utan till en video. På denna video får man se på när en familj spelar spelet och hur det fungerar. Allt för att öka intresset hos konsumenten. Ett enkelt och bra sätt att använda det på helt enkelt. Se videon längst upp i inlägget.


Inga relaterade inlägg.