QR Code shopping Wall

Köp julklappen direkt på stan

Det senaste inlägget handlade om julen, så jag tänkte att det är lika bra att köra vidare på samma linje. Ett företag in England som heter HMV har tillsammans med Twentieth Century Fox genomfört en kampanj med QR-koder till hjälp i vilken konsumenten kan köpa filmjulklappen direkt på stan. Genom att skanna koden kommer besökaren direkt till en webbaserad app i telefonen i vilken de sedan kan köpa filmen.

There has been an emergence of QR Code shopping walls in the UK over the last few months and it will be interesting to see how successful they are and if the trend is continued in 2012.

Tidigare i somras gick det att läsa om företaget i Sydkorea som gjorde en liknande kampanj, men med mat. Är detta sättet att attrahera nya kunder och erbjuda nya kanaler här för att stanna? Vad tror du?


Inga relaterade inlägg.