Veckohandla online

Sydkoreanerna sägs vara ett av världens mest hårt arbetande folk och matbutikerna blir snabbt överfyllda av folk som ska handla mat efter en lång arbetsvecka. För att råda bot på detta monterade en matkedja upp flertalet vepor i tunnelbanesystemet där resenärerna kunde skanna de enskilda matvarorna som lades i en virtuell matkorg som skickades hem senare samma dag. Inga mer långa köer.

I Sverige har vi idag flertalet företag som erbjuder hemkörning. Även matkedjorna har numera även börjat med denna tjänst. För att beställa använder du deras hemsida och matkassarna som erbjuds är ofta förbestämda. Så är det bara en tidsfråga innan en liknande tjänst kommer i Sverige, eller skulle något liknande aldrig fungera? Vi tror att det skulle fungera. De tekniska lösningarna finns där och kunskapen finns där. Det gäller bara att konsumenten vågar.


Inga relaterade inlägg.


  • Jose

    Hej,
    Jag gillade ditt inlägg.
    Som du nämner är hemleverans av mat stark och mer eftertraktad i Sverige.
    Vi tror på http://www.mathem.se att tendensen blir starkare.