Lovetaker med QR

Ta med onlinedejtingen till den verkliga världen

Lovetaker är kort och gott en dejtingsida. Dom finns det massor av tänker du, men skillnaden är att du på deras hemsida kan registrera en profil som du sedan har möjligheten att sprida med hjälp av QR-koder. Efter att alla uppgifter är registrerade på hemsidan skriver du helt enkelt ut personliga ”stickers” med en QR-kod. Denna sätts sedan upp runt om på de platser där nästa kärlek kan tänkas finnas. Om någon intresserar sig för ”stickern” skannar hon/han den helt enkelt och kommer direkt till din profil på hemsidan. Sedan är det bara att låta kärleken spira.

Lovetaker is the first sticker in the world designed for single people. It is a new and fun way to meet your soulmate!

Är du intresserad av tjänsten så är det bara att surfa in på länken ovan. Hittills stöder den dock bara engelska och franska. Detta är ett företag som visar hur enkelt det faktiskt är att använda QR i sin kommunikation.


Inga relaterade inlägg.