QR-skanner

Två bra QR-skanner till mobil

Vilka är egentligen de bästa QR-skannern till iOS och Android? Vad som är viktigt att en skanner har är självklart väldigt subjektivt. Personligen tycker jag att de bästa är Google Goggles för Android, samt Qrafter för iOS. Varför just dessa två? Enkelheten är första, de är otroligt enkla att hantera, stora bra ytor som snabbt och lätt läser av koderna samt att de har historia. Det vill säga så kan du gå tillbaka och se vad du tidigare skannat. En funktion som alldeles för många QR-skanners saknar. Vad gäller Google Goggles så kan du även göra mycket, mycket mer vilket du kan läsa om på länken ovan. Men det lämnar jag själv åt sidan för idag..

Har du några andra bra, eller kanske rent av bättre skanners får du gärna dela med dig av dom i kommenterafältet.


Inga relaterade inlägg.